Copy of RIEL-IM-HikRobot_3.png

HIKROBOT  MACHINE VISION

A HIKROBOT (Hangzhou Hikrobot Technology Co., Ltd.) a mobil robotok, ipari vizuál termékek és algoritmusok valamint az ipari  pilóta nélküli repülőgép (UAV) vezető globális fejlesztő-gyártója és egyben szállítója világszerte.

 

Elkötelezett amellett, hogy folyamatosan elősegítse a robotok intelligencia szintjének növekedését mindemellett vezető szerepet töltsön be az intelligens gyártási folyamatok fejlesztésének területén is így a termékek és megoldások széles választékával szolgálja ki az ügyfeleket.

A Hikrobot világszerte több mint 1000 alkalmazottat foglalkoztat, melyből megközelítőleg 800 fő magasan képzett K + F mérnök.

A képérzékelés, az AI és a nagy mennyiségű adatok elemzését és feldolgozását támogató technológiával a HIKROBOT olyan üzleti területeket fejlesztett, mint a mobil robot, az ipari pilóta nélküli légi jármű (UAV) és a Machine Vision.

A sok éves technológiai tapasztalat képalkotásban és annak feldolgozásban valamint a folyamatok, az üzemmód azonosításában, és a kreatív képességekben lehetővé tette, hogy a Hikrobot Machine Vision kifejlessze saját ipari vizuális termékeinek teljes sorozatát: ipari kamerákat, ipari intelligens fényképezőgépeket, látásvezérlőket, optikákat és algoritmus szoftverplatformot.

Hikrobot Ipari kamera

Ipari kamerák

Hikrobot smart kódolvasó

Smart kódolvasók

Hikrobot termékpaletta

Felhasználási területek

Smart kamerák

Hikrobot vision box

Vision box

Hikrobot 3D kamera

3D kamerák

Hikrobot optika

Optikák

Copyright © 2020 RIEL Elektronikai Kft.

1139 Budapest, Röppentyű u. 24.