Tobbfejes_cover.png

Több kamerafejes egységek

A kompakt, ám nagy teljesítményű FASTCAM MH6 és Multi sorozatú nagysebességű kamera egységek újradefiniálják azt, amit a felhasználók elvárhatnak a Gyorskamerától. Mindegyik modellt magas G terhelésű működésre tervezték, így ideális autóipari és védelmi alkalmazásokra is.

FASTCAM MH6_logo.png
Photron Fastcam MH6

FASTCAM MH 6 

A FASTCAM MH6 rendszer akár hat miniatűr  (35 x 35,4 x 35,4 mm, 100 g) kamerafejet tud kezelni egy központi egységhez csatlakoztatva, amely biztosítja az összes kamerafelvétel pontos szinkronizálását. Minden alkatrészét magas G nyomású működésre tesztelték; ezért a FASTCAM MH6 Gyorskamerák ideálisan alkalmazhatóak fedélzeti és fedélzeten kívüli alkalmazásokban az autó- és a védelmi iparban egyaránt.

A FASTCAM MH6 kamerarendszer a felbontás, a képátviteli sebesség, a fényérzékenység és a tartósság rendkívüli keverékét biztosítja a többszörös beépítés révén.

Különböző hosszúságú rendkívül vékony és rugalmas csatlakozókábelekkel a kamerafejek sokféle látószög és rögzítési lehetőségének beállítását biztosítják.

A kamerafejek rendkívül robusztusak, melyeket működési szempontból 160G-ig tesztelték. Minden MH6 kamerafej kiemelkedő képminőséget biztosít 1080 HD felbontással, 1 000 fps mellett és az iparág vezető fényérzékenységével rendelkezik: ISO 5000 színes, ISO 12 500 monokróm.

A kamerafejek kompatibilisek a könnyen kapható, 1 "-os, C-sorozatú, erősített lencsékkel.
                                         
Továbbá az MH6 rendszer lehetővé teszi a képek automatikus letöltését a beépített memóriába. A felvételek számítógépre továbbíthatóak a Gigabit Ethernet és az USB3 csatornán keresztül. A beépített 3 tengelyes / 1kHz-es gyorsulás-érzékelő szükség esetén trigger jelzésre is használható.

Az alapcsomag tartalma: 

6 csatornás processzormodul beépített akkumulátorral és 512 GB SSD-vel az automatikus biztonsági mentéshez. 4 GB-os rögzítési memória kamerafejenként, miniatűr kamerafejek C-tartóval (monokróm vagy színes), 1920x1440 pixel, 750fps és 1920x1080 pixel Full HD felbontással, 1000fps mellett.

6 méter kamerakábel és 12 kábelcsatlakozó, . Kowa LM6HC lencsékhez konzol, Ethernet és IO konverter kábelekhez, hálózati adapterrel együtt. DC átalakító kábel, PFV 4 szoftver.

Modellek:      Monokróm: type 10K               Színes: type 10KC

Rendelhető kiegészítők:

High-G Gyorskamera tartó konzolok a kamerafejekhez (vertical mounting), Lemo csatlakozó az áram, trigger, szinkron és ethernet csatlakoztatásához, USB Micro-B kábel, High-G akkumulátor (24V és 32V), és kábel 30/70 cm, hordtáska kamerának és kiegészítőinek, kiterjesztett plusz 12 hónap garancia, KOWA lencsék

FASTCAM Multi_logo_20161222.png
Photron Fastcam multi

FASTCAM MULTI 

A FASTCAM Multi egyedülálló nagysebességű kamerarendszer, amelyben egy vagy két kompakt és könnyű, RV-vel lezárt kamerafejet tartalmaz, 50 m távolságra helyezhetőek el a központi egységtől.

A FASTCAM Multi ideális olyan alkalmazásokhoz, melyek megkövetelik a nagy teljesítményű kamerafejek pontos szinkronizálását és távolról történő irányítását. A kamerafejek lehetővé teszik a képalkotást olyan zárt területeken, amelyek nem elég nagyok a „tipikus önálló” nagysebességű Gyorskamerák méretéhez. A kamerafej és a processzor elválasztása biztosítja a képadatok biztonságos megőrzését a processzorban, még akkor is, ha a kamerafej sérült vagy megsemmisült például egy robbanásveszélyes tesztelés során.

A kamerafej (ek) kis mérete ellenére a FASTCAM Multi nagyon magas szintű képalkotási teljesítményt nyújt. Innovatív, 1.3 megapixeles felbontást biztosít, nagy felbontás mellett  1.8 megapixelt.

A rendszer teljes képfelbontással 4 800 fps, 1280x1024 pixel, és csökkentett felbontáson 6 000 fps mellett 720 HD felbontást, 750 000 fps-el biztosítja. A záridő elmosódásmentes 12 bites képeket biztosít, miközben az expozíciós idő kevesebb, mint 1 mikrosekundum.

A FASTCAM Multi CMOS érzékelője 10 mikronos négyzet pixelből áll, amelyek ISO 10 000 monokróm és ISO 5000 színes fényérzékenységet biztosít.

A beépített adatgyűjtést és hosszú távú közvetlen SSD-felvételi lehetőségeket kínál az opcionális FASTDRIVE mellett.

A FASTCAM Multi kompatibilis a számos lencse típussal, beleértve a C-tartót, a Nikon F (G-típusú) és a Micro Four Thirds (MFT) lencsék tartóit, amelyek mind a fókusz, mind a retesz teljes távvezérlését biztosítják.

A mikroszkópos vizsgálatokra, a robbantás és a robbanóanyagok tesztelésére, a fedélzeti járműbiztonsági tesztekre kiválóan alkalmas rendszer.

Az alapcsomag tartalma: 

kamerafejek, Processzor: 8 GB-os rögzítési memória kamerafejenként (16/32 GB opció) Gigabites Ethernet interface, HDMI és HD-SDI video kimenetek. Beépített 2 csatornás adatgyűjtő rendszer (DAQ), amely 2Mps / 12 bites szinkronizált mintavételt kínál. A szabványos FAST meghajtó interface lehetővé teszi a memória gyors archiválását az opcionális 2TB tárolóhelyre, és valósidejű adatgyűjtést hajt végre hosszú rögzítési időtartamra (az adathordozók és a kábelek külön rendelhetőek)., kamera kábelek: 5 méter fiber optikai  és 10 méter opcionálisan, 

Photron FASTCAM Viewer kezelőszoftver rendszervezérlési, lejátszási, mentési és elemzési funkciókat, SDK-t (Software Developer's Kit) biztosít.

A rendszer részei:

  • Főegység: egy vagy két   kamerás/csatornás:  8/16/32 GB memória

  • FASTCAM Multi kamerák: 
    monokróm: HS-01 type 750K M   színes: HS-01 type 750K C

Rendelhető kiegészítők:

FAST Drive kábel (kameránként/csatornánként egy szükséges), 2TB FAST Drive adathordozó (csatornánként egy), FAST Drive Dock: csak az adatok adatátviteléhez szükséges, kamera nélkül, FASTCAM Multi LED fény opció, A Micro Four Thirds (MTF) távirányítóval felszerelt lencsetartó a FASTCAM Multi kamerafejhez, hordtáska a Multi egységnek és kiegészítőinek, kiterjesztett plusz 12 hónapos garancia

FASTCAM csatlakozó doboz (J-Box) MH6 és MULTI Gyorskamera rendszerekhez

Akár 6 Photron FASTCAM kamera számára: SA2, SA6, SA8, UX, AX, WX és MH4 típusokhoz, Gigabites Ethernet, Sync, Trigger és IRIG jelek továbbítására.  Több csatlakozó doboz (J-Box) is összekapcsolható, több kamera "állomással".  Bemenet: 32 VDC. 

MULTI projekt kep_v.png