USB és EtherCAT

Adatgyűjtő Megoldások (DAQ)

Dewesoft_logo

Az adatgyűjtés a jelek mintavételének olyan folyamata, amely a valós világ fizikai körülményeit méri, és a kapott mintákat olyan digitális numerikus értékekké konvertálja, amelyeket egy számítógép manipulálhat. Az adatgyűjtő rendszerek, amelyeket a DAS vagy DAQ-nak rövidítenek, jellemzően konvertálják az analóg hullámformákat digitális értékekké feldolgozás céljából. 

 

Az adatgyűjtő rendszerek alkotóelemei a következők:

  • Érzékelők, a fizikai paraméterek elektromos jelekké konvertálására.

  • Jelkondicionáló áramkör, amely az érzékelőjeleket digitális formává alakítható formává alakítja.

  • Analóg-digitális átalakítók a kondicionált szenzorjelek digitális értékekké konvertálására.

A DEWESoft adatgyűjtő rendszer sokoldalú, moduláris, könnyen használható és bármilyen szenzorral működhet, a lehető legnagyobb pontossággal. A bemeneti csatorna konfigurációja rugalmas, melynek száma 1 és 1000 csatorna között változhat. Mérési rendszereik rugalmasak.

A díjnyertes Dewesoft X adatgyűjtő szoftver segítségével a teszt és a mérési tapasztalat egy másik szintre kerül.

A DAQ szoftvert térítésmentes és a jövőbeni frissítések is ingyenesek, egyéb rejtett költségek nélkül.

Sirius DAQ adatgyűjtő rendszer
Dewesoft R1DB-2DB Mobil adatgyűjtő rendszer
Dewesoft R3
Dewesoft Sirius R8
Dewesoft Minitaurs
Dewesoft Sirius-mini
 
Robusztus adatgyűjtő (DAQ) rendszerek és adatgyűjtők szélsőséges környezetben történő teszteléshez

A DAQ rendszer elosztható egyetlen csatornán, és az érzékelők közelében helyezhető el. Az összes DAQ rendszer IP67 védettséggel rendelkezik, így víz-, por- és ütésálló 100 G-ig, és -40 ° C és 85 ° C közötti hőmérsékleti tartományban is ellenálló.

 

A robusztus Adatgyűjtő rendszer a csúcstechnológiás jelkondicionálással rendelkezik, mellyel kiemelkedően pontos és nagy sebességű adatgyűjtést tesz lehetővé.

Minden típusú analóg bemeneti erősítők elérhetőek, melyek lehetővé teszik a feszültségérzékelők, áramérzékelők, feszültségmérők (negyed-híd, fél-híd, teljes híd), terhelésmérő cellák, IEPE gyorsulásmérők és mikrofonok, töltés-gyorsulásmérők, hőelemek, RTD, LVDTcsatlakoztatását. A digitális I/O, a videó, a GPS és az IMU, valamint az autóipari interfészek, például a CAN busz, a FlexRay, az XCP csatlakoztatási is lehetséges az analóg adatokkal történő teljes szinkronizálás mellett.

Dewesoft Sirius vízálló
Dewesoft Krypton-IP67 ethercat
Dewesoft Krypton-CPU IP 67
 
Adatgyűjtő (DAQ) és Valós idejű Ellenőrző rendszerek

Gondolt már olyan eszközre, amely kiváló minőségű jelkondicionálást, adatrögzítést, feldolgozást és egyidejűleg valós idejű vezérlést kínálhat?

Adatgyűjtő készülékeink analóg és digitális csatornák százai tárolására képesek teljes sebességgel, lehetővé téve ezzel párhuzamosan az adatok valós időben történő továbbítását bármely harmadik fél EtherCAT vezérlőjéhez. Kombinálva az adatgyűjtés és a valós idejű ellenőrzés világát, időt és pénzt takaríthat meg.

Dewesoft R8rt
iolited-daq-cover.png

Copyright © 2021 RIEL Elektronikai Kft. - Minden jog fenntartva