RIEL-IM-Dewe_2.png
Dewesoft_logo

Professzionális Adatgyűjtő Megoldások (DAQ)

A DEWESoft szlovén multinacionális, magántulajdonban lévő mérnöki és elektronikai vállalat, világszerte több mint 200 alkalmazottal rendelkezik. Az adatgyűjtő szoftvereiket és hardvereiket főleg méréstechnikai megoldásokhoz kínálják.
A DEWESoft számos sokoldalú és robusztus adatgyűjtő rendszereket tervez és gyárt, amelyek megkönnyítik a tesztelést és a mérést.
Amíg a legtöbb vállalat eszközöket tervez, kezdve a készüléktől a felhasználói élményig, a DEWESoft éppen az ellenkezőjét alkalmazza. Visszafordítják termékeiket a kezdeti tapasztalatokhoz, melyek maximálisan megfelelnek a vevői igényeknek. Ezután a hardvert és a szoftvert a lehető leggyorsabb, leghatékonyabb és leginkább intuitív felhasználói élmény biztosítása érdekében építik fel. Nem csak eszközöket gyártanak; olyan pillanatokat terveznek, amelyek növelik a felhasználók igényeinek megértését. Eszközeiket mindezeknek megfelelően úgy tervezik, hogy könnyen és szórakoztatóan lehessen használni mindemellett modulárisak és bővíthetőek legyenek. 
A Dewesoft műszereket robosztusságuk miatt minden környezetben felhasználhatóak.

Adatgyűjtő rendszerek

Interfészek és érzékelők

Adatgyűjtő szoftver

Kiegészítők adatgyűjtő rendszerekhez

Felhasználási területek

Oktató videók

Copyright © 2020 RIEL Elektronikai Kft.

1139 Budapest, Röppentyű u. 24.