Összeszedtük és megválaszoltuk neked a kollégáinkhoz feltett leggyakoribb kérdéseket a vásárlással, árukiszállítással, visszaküldéssel vagy a műszaki terméktámogatással kapcsolatban.
Amennyiben nem megfelelő terméket választottál és az nem egyedi rendelésre érkezett és nem projekttermék, úgy 30 napon belül visszaküldheted a sértetlen és bontatlan csomagolású terméket. A visszaküldés folyamatát itt találod.
Bejelentkezéskor az oldal visszajelzi milyen okból nem tudsz bejelentkezni az oldalra. Ha az alábbiakban nem találsz megoldást a bejelentkezésre, keresd kollégáinkat.
 • Hibás jelszó
  Próbáld újra a helyes jelszóval vagy állíts be új jelszót az Elfelejtett jelszó oldalon.!
 • Nincs ilyen felhasználói fiók
  Regisztrációd alkalmával tévesen adtad meg email címedet! Regisztrálj újra a helyes email címmel!
Ha be tudsz jelentkezni az oldalra, de nem látsz árakat és nem látsz a raktárkészletet, azt jelenti, hogy fiókod még nem aktív. Ebben az esetben bejelentkezés után a Fiókod beállítások menüpontban látod a fiókod státuszát. Az alábbi esetek fordulhatnak elő.
 • Nem hagytad jóvá email címed
  Kérj ismételten egy email cím megerősítő linket, ahol megerősítheted jelszavad. A megerősítés után kollégáink felülvizsgálják fiókodat és amennyiben a feltételeknek megfelelő üzleti partner vagy aktiválják fiókodat.
 • Fiók nem aktív
  Megerősítetted már email címedet, azonban kollégáink nem aktiválták még a fiókodat. Kérjük türelmedet, amennyiben a feltételeknek megfelelő üzleti partner vagy, kollégáink hamarosan aktiválják fiókodat.
Amennyiben szerződött viszonteladónk vagy, a kollégáink általi a megfelelő beállítás elvégzése után elérhető lesz számodra az opció a Fiók beállítások menüpontban, ahol a javasolt telepítői árakat bekapcsolhatod. Ebben az esetben a termékeknél az árak között láthatod a telepítői ár kijelzést is.
Ha céged megfelel az ÁSZF szerinti vásárlási követelményeknek, Regisztrálj oldalunkon. A folyamat részeként meg kell erősítened jelszavadat, majd kollégáink aktiválják fiókodat. Ezt követően fogod látni árainkat, raktárkészletünket valamint ezzel egyidejűleg lesz elérhető számodra a kosár és a rendelés funkció.