A RIEL, Magyarország meghatározó biztonságtechnikai nagykereskedése. Több mint 30 éves szakmai tapasztalattal nyújtunk biztonságtechnikai megoldásokat partnereink számára. Elkötelezett mérnöki és kereskedelmi csapattal támogatjuk a projektek megvalósításának minden lépését a tervezéstől az üzemeltetésig. Dinamikus növekedésünk indokolttá tette, hogy 2020-tól új üzletágakat indítsunk a biztonsági ellenőrzések és az ipari megoldások területén.
Biztonságtechnika
Mivel foglalkozunk?
Magas szintű szakmai tapasztalattal rendelkezünk biztonságtechnikai termékek - videotechnika-, tűzjelző-, riasztó-, vagy beléptető rendszerek, kapuautomatizálás vagy kaputelefonok - forgalmazása, támogatása és szervizelése terén.
Tovább
Biztonsági ellenőrzés
Mivel foglalkozunk?
Felügyelt, védett területen személyek, gépjárművek és szállítmányok, gyors és megbízható átvizsgálásához kínálunk megoldásokat. Ezen kívül az építő- illetve energiaipar számára nyújtunk korszerű és biztonságos technológiát a roncsolásmentes anyagvizsgálatok elvégzéséhez.
Tovább
Ipari megoldások
Mivel foglalkozunk?
A japán Photron gyorskameráinak kizárólagos forgalmazójaként kezdtünk ipari megoldásokat szállítani ügyfeleinknek. Dewesoft adatgyűjtő rendszerekkel és Hikvision kamerákkal és robotikai eszközeivel számos területen tudunk korszerű megoldásakot kínálni partnereinknek.
Tovább